Politiet forbyder danskerne at opholde sig på to populære steder

Politiet forbyder nu danskerne at opholde to steder i landet, da der efter politiets opfattelse, er for mange, som forsamles og det kan udgøre en risiko for Covid-19 smitte.

Syd- og Sønderjyllands Politi har udstedt opholdsbud for Lakolk Butikscenter på Rømø. Det er sket fordi politiet under et tilsyn med stedet har observeret, at mee end 60 personer opholdt sig i området tæt på butikscentrets ishus samt på bænke og en legeplads i nærheden.

Opholdsforbuddet betyder, at der ikke må tages ophold i det pågældende område, som for eksempel at sætte sig på bænkene og benytte legepladsen i området. Almindelig færden såsom gå- og løbeture, parkering, hundeluftning og besøg i iskiosk og butik m.m. i det område, hvor opholdsforbuddet gælder, er dog stadig tilladt, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Opholdsforbuddet gælder i perioden fra den 25. april klokken 18.30 til midnat, natten mellem den 26. og 27. april. Politiet forbeholder sig retten til at forlænge opholdsforbuddet.

I København har politiet valgt at indføre opholdsforbud i en zone ved havnefronten på Islands Brygge.

Det er fortsat tilladt at lufte hund, gå og løbe i området.

Forbuddet gælder frem til 1. maj kl. 23.59, oplyser Københavns Politi, der forbeholder sig retten til at forlænge opholdsforbuddet.

Hvis man overtræder opholdsforbuddet, så kan politiet udstede en bøde på 2.500 kr.

Skriv et svar