Ny politidirektør på Bornholm

Martin Preisz Gravesen indstilles til stillingen som ny politidirektør for Bornholms Politi.

Justitsminister Nick Hækkerup indstiller til Hendes Majestæt Dronningen, at Martin Preisz Gravesen udnævnes til politidirektør for Bornholms Politi.

Det oplyser rigspolitiet i en pressemeddelelse.

Martin Preisz Gravesen forventes at tiltræde stillingen den 1. september 2020.

Martin Preisz Gravesen er uddannet cand.jur. og sidder i dag som administrationschef ved Bornholms Politi. Han har næsten 25 års erfaring med forskellige roller i politiet, heriblandt politiassessor og vicepolitimester. 

-Jeg er meget glad for at være blevet udnævnt til politidirektør for Bornholms Politi. Da jeg holder meget af Bornholm og har godt kendskab til både øen og til Bornholms Politi, ser jeg frem til at påtage mig denne opgave. Jeg glæder mig til et fortsat godt samarbejde med de dygtige og engagerede ansatte i politikredsen, hvor fokus i høj grad er på den daglige borgernære og tryghedsskabende indsats.

Martin Preisz Gravesen er 53 år og bor i Rønne. 

Rigspolitichef Thorkild Fogde ser frem til at byde Martin Preisz Gravesen velkommen som ny politidirektør for Bornholms Politi. 

-Med Martin Gravesen får Bornholms Politi en direktør, som kender de lokale politiudfordringer rigtig godt. Jeg er sikker på, at Martin Gravesen vil kunne formidle et bredt samarbejde både internt og eksternt i politikredsen til gavn for trygheden og hele øens befolkning.

Martin Preisz Gravesen forventes at tiltræde stillingen den 1. september.