To mænd overfaldet med smadret ølflaske – 20-årig anholdt

Foto: Kim Matthai Leland.

En 20-årig mand er i dag blevet varetægtsfængslet, sigtet for grov vold mod to mænd på 18 og 19 år.

Torsdag aften kl. 22.53 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at to mænd var blevet overfaldet ud for Centralkroen i Hadsten, efter at de angiveligt havde haft nogle uoverensstemmelser med en tredje mand, som de kender i forvejen.

Under overfaldet var en 18-årig mand blevet slået i hovedet med en flaske, så den knustes. Den 18-årige fik en større flænge på halsen, som han blev behandlet for på skadestuen, men han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 19-årige var efterfølgende blevet stukket i øret med den smadrede flaske, men han kom, ifølge politiet, umiddelbart heller ikke alvorligt til skade.

Politiet kørte til stedet, men den formodede gerningsmand var gået derfra. Betjentene fik et godt signalment, og en patrulje anholdt kort efter den 20-årige mand, som gik rundt i området.

Den 20-årige blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger. Den 20-årige erkendte de faktiske omstændigheder og kærede ikke varetægtsfængslingen.