Tre sigtet i sagen om vold og frihedsberøvelse

En 44-årig mand er blevet varetægtsfængslet i en sag om frihedsberøvelse og vold. I sagen er to andre personer også sigtet.

En forslået 43-årig mand henvendte sig tirsdag eftermiddag hos Danbolig på Silkeborgvej i Åbyhøj og bad en medarbejder om at kontakte politiet. Den 43-årige fortalte efterfølgende politiet, at han havde været låst inde i en lejlighed og var blevet udsat for vold.

Østjyllands Politi anholdte efterfølgende tre personer; en 20-årig kvinde og to mænd på og 39 og 44 år, der alle sigtes for i forening og sammen med en 30-årig mand, som politiet endnu ikke har fået fat i, at have frihedsberøvet den 43-årige og udsat ham for grov vold.

Den ene af de anholdte, den 44-årige mand, blev torsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus med krav om varetægtsfængsling. Retten varetægtsfængsle ham frem til 17. februar. Den 44-årige kærrede fængslingskendelsen.

De to andre anholdte, den 20-årige kvinde og den 39-årige mand, blev løsladt efter endt afhøring, men er fortsat sigtet i sagen.

Læs også: Forslået mand kom ind hos ejendomsmægler.