Spritbilist kørte frontalt ind i motorcyklist

I eftermiddag fremstilles en 58-årig kvinde i grundlovsforhør ved Retten i Randers, sigtet for for spritkørsel og for at have forårsaget alvorlige skader på en motorcyklist efter en frontal påkørsel onsdag aften-.

Ulykken skete kl. 20.22 i en kurve på Stenvadsvej i Ørum Djurs., hvor den 58-årige kvindelige bilist ramte ind i den 29-årige motorcyklist, som kom kørende i den modsatte retning.

Den 29-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor han er indlagt i kritisk tilstand. De pårørende til den 29-årige mand er underrettet.

En alkometertest foretaget på stedet viste, at den 58-årige kvinde havde en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. Hun fik efterfølgende udtaget en blodprøve, der skal fastslå hendes promille.

De foreløbige undersøgelser tyder ifølge Østjyllands Politi, på, at den kvindelige bilist var kommet for langt over i den modsatte kørebane. En bilinspektør foretog undersøgelser på ulykkesstedet og skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder.