Mand og kvinde dømt i sag om grov vold

Justice Statue Lady Justice

Retten i Herning har i dag idømt en mand og en kvinde syv års fængsel i en sag om blandt andet vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter.

En mand og en kvinde er blevet idømt syv års fængsel i en sag om bl.a. vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter.

Dommen faldt fredag ved Retten i Herning.

Ifølge anklageskriftet mishandlede manden og kvinden en nu 31-årig mand i Haderup over en periode i februar og marts sidste år. Den 31-årige blev udsat for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje, ulovlig tvang, frihedsberøvelse, trusler og afpresning. Den 31-årige mand blev blandt andet slået med forskellige genstande og på anden måde mishandlet, så han kan have været i livsfare.

Kvinden blev desuden dømt for i en periode i april og maj 2018 at have begået bedrageri mod en nu 39-årig mand i Hundested.

Den dømte mand udbad sig betænkningstid mens kvinden har anket dommen.

-Der er tale om en voldssag af en grovhed, man sjældent ser, hvilket de markante straffe også vidner om. De er i det væsentligste dømt i overensstemmelse med anklageskriftet ligesom dommen i udstrakt grad er i overensstemmelse med det, jeg påstod, siger senioranklager Søren Kløvborg efter dommen.