Mand fundet død ved bænk

Østjyllands Politi søger vidner efter en mand tordag formiddag blev fundet død i Aarhus. Politiet kan ikke på nuværende tidspunkt udelukke, at der kan være sket en forbrydelse.

Torsdag kl. 12.13 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der lå en død mand bag ved en bænk i Rådhusparken i Aarhus. Da omstændighederne omkring dødsfaldet var uklare, spærrede politiet parken af, og der blev tilkaldt hunde til at afsøge området.

På baggrund af de foreløbige undersøgelser kan politiet ikke udelukke, at der kan være sket en forbrydelse. Derfor har politiets teknikere arbejdet på stedet hele eftermiddagen og aftenen. Sidst på aftenen blev den afdøde identificeret som værende en 34-årig mand fra Aarhus. Hans nærmeste pårørende er underrettet.

Østjyllands Politi er fortsat i fuld gang med efterforskningen, og det er endnu for tidligt at sige, hvordan den 34-årige mand er død. Det er også uvist, hvor længe han har ligget i parken, men det kan ikke udelukkes, at han har ligget der natten over.

Politiet vil derfor meget gerne høre fra borgere, der kan have set noget i området omkring tunnelen fra Park Allé til Rådhusparken onsdag aften/nat eller torsdag morgen/formiddag. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.