Mand anholdt: Rørte ved sin penis i skov

Tirsdag formiddag kort før klokken 11 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse fra en 43-årig kvinde, der var ude at løbe i området ved Mollerup Skov i Risskov.

Lige syd for Skejby Nordlandsvej passerede hun en parkeringsplads, hvor hun bemærkede en parkeret bil. Hun fortsatte videre ad en grussti, hvor hun bemærkede en ung mand, der, da han så kvinden, vendte siden lidt til, stak sin hånd ned i skridtet og øjensynligt befølte sin penis. Kvinden vendte om og løb væk fra manden, hvorefter hun så, at han gik i hendes retning, men stoppede op ved den parkererede bil, hun havde bemærket tidligere.

Manden satte sig ind i bilen og kørte fra stedet i retning mod IKEA.

Kvinden noterede bilens registreringsnummer og kunne også give et godt signalement af manden til politiet, som på den baggrund fandt frem til ejeren af bilen, en 26-årig mand, der senere på dagen blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Østjyllands Politi oplyser, at man den seneste tid har modtaget flere anmeldelser om blufærdighedskrænkelser i området ved Mollerup Skov.

Politiet skal nu undersøge disse forhold nærmere med henblik på at afklare, om den 26-årige mand kan relateres til nogle af de øvrige hændelser.