Bad om afstand i bussen – så blev hun spyttet på

Det faldt ikke i god jord, da en 32-årig kvinde mandag eftermiddag ønskede, at den anbefalede afstand i disse corona-tider blev overholdt i bussen.

Kvinden har fortalt politiet, at hun ca. kl. 17.l00 stod på bybus nr. 1A i Aarhus på Klostertorvet i retning mod Park Alle. Her satte hun sig på et sæde med ryggen mod vinduet.

Ved Hans Hartvig Seedorfs Stræde stod en anden kvinde på bussen, som satte sig på sædet ved siden af den 32-årige. Det gjorde den 32-årige utilpas, da hun gerne ville holde den anbefalede afstand på grund af coronavirus/covid-19. Den 32-årige sagde derfor til kvinden, at hun syntes de sad for tæt. Til de svarede kvinden; ”hvad vil du gøre ved det?”

Den 32-årige fortalte, at hun for at undgå en konfrontation rejste sig for at flytte sig, men at kvinden hurtigt gjorde det samme. Kvinden gik først bagud i bussen og så tilbage mod den 32-årige, og da hun kom forbi, gik hun bevidst ind i den 32-åriges ben.

Da bussen nåede til Park Alle holdt den stille, og buschaufføren bevægede sig ned i bussen i anden anledning. Da kvinden fik øje på ham, råbte hun; ”Hvad vil du gøre – nu går jeg ned og slår hende ihjel”, vendte sig om og gik direkte ned til den 32-årige og spyttede hende i ansigtet før hun forlod bussen.

Kvinden beskrives som:

  • Ca. 45 år
  • Formentlig mellemøstlig oprindelse
  • Almindelig af bygning
  • Mørkt/leverpostejfarvet hår sat op i hestehale
  • Havde høretelefoner med ledning

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, som måtte have oplysnigner om kvinden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar