37-årig stukket med kniv – formodet gerningsmand efterlyses

Nordjyllands Politi efterlyser en 40-årig mand, som mistænkes for at være gerningsmanden til et knivstikkeri i Hobro fredag aften.

Politiet oplyser at man kl. 21.54 modtog en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse på Randersvej. Flere patruljer blev sendt til stedet – og ved politiets ankomst til stedet blev der ydet førstehjælp til et offer, en mand på 37 år. Han blev, omkring 20 minutter senere, fløjet med helikopter til behandling på hospitalet. De pårørende er, ifølge Nordjyllands Politi, underrettet.

Den 37-åriges tilstand beskrives som “yderst kritisk”.

Politiet leder efter den formodede gerningsmand:

Politiet efterlyser 40-årige Ali Mohammad Ali . Politifoto.

-Vi har en klar formodning om, hvem gerningsmanden til knivstikkeriet er. Der er tale om en 40-årig mand bosiddende i Hobro – og ham leder vi aktuelt efter flere steder, siger efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der i den forbindelse opfordrer manden til at melde sig selv til politiet.

Efterforskningslederen fortæller, at der er relation mellem offer og den formodede gerningsmand.

-Vores efterforskningsapparat er i fuld gang og vi søger aktuelt flere steder efter den formodede gerningsmand. Samtidig er vi i gang med at kortlægge forløbet før, under og efter knivstikkeriet, hvilket sker ved en række afhøringer, tekniske undersøgelser mv. Vi sætter stor pris på alle oplysninger fra offentligheden i denne sag, fortæller Anders Uhrskov, og opfordrer til at man ringer 114 hvis man har oplysninger i sagen.

Nordjyllands Politi har udsendt navn og billede af den formodede og nu efterlyste gerningsmand. Der er tale om den 40-årige Ali Mohammad Ali, som er af syrisk afstamning. Han har fast bopæl i Hobro.

Hvis man ser ham beder politiet om, at man ringer 114 eller 112. Man skal ikke selv tage kontakt til manden.