15-årig udsat for røveri

En 15-årig dreng blev mandag aften udsat for et røveri på Husarvej i Randers NØ.

Den 15-årige dreng har forklaret til politiet, at han kørte med buslinje 1A fra rutebilstationen kl. 21.30 og stod af på Garnisionsvej, hvorefter han gik op ad Husarvej.

Han havde hovedtelefoner på og hørte musik, da han pludselig hørte nogle hurtige skridt komme bagfra. En ukendt person, som den 15-årige mente havde siddet i samme bus, tog halsgreb på ham og hev ham ned på jorden, hvorefter han truede ham verbalt og tog hovedtelefonerne og en oplader fra ham.

Den 15-årige bemærkede, at der også var en anden person til stede. Den anden person gjorde dog ikke noget, men løb fra stedet sammen med gerningsmanden i retning mod vest. De blev formentlig forstyrret af en kvinde, der kom kørende i sin bil og steg ud, da hun så overfaldet.

Gerningsmanden beskrives som: mand, somalisk af udseende, 15-20 år, Ca. 185 cm høj og almindelige af kropsbygning. Han var mørk i huden og havde sort, kort hår. Han talte dansk med accent og var iført sort Northface regnjakke, sorte joggingbukser og hvide Nike sneakers

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til overfaldet eller fra andre passagerer i bussen, der kan have set gerningsmanden, som den 15-årige mener sad bagerst i bussen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

:NB: