64-årig mand dræbt af bakkende bil

Kort før klokken 19 i går blev politi og ambulance sendt til et færdselsuheld på Kappelsdal i Hammel, hvor en 64-årig mandlig fodgænger var blevet kørt ned af en bil.

Manden var blevet klemt under bilen og havde fået alvorlige skader i hovedet.

Ambulanceredderne forsøgte at genoplive ham, men det lykkedes ikke, og efter en halv times tid blev manden erklæret død.

De foreløbige undersøgelser har vist, at den 64-årige mand fik et lift hjem af en 69-årig mandlig bekendt. Den 69-årige mand har forklaret til politiet, at han kørte ind i indkørslen, hvor den 64-årige mand steg ud af bilen. Den 69-årige mand troede, at den 64-årige gik hen mod huset, men han var i stedet gået om bagved bilen og blev derfor ramt, da den 69-årige satte bilen i bakgear og bakkede ud af indkørslen.

En bilinspektør blev tilkaldt til stedet for at undersøge uheldet nærmere. Den 69-årige mand blev kørt til Aarhus Universitetshospital for at få taget en blodprøve, hvilket er standardprocedure i forbindelse med alvorlige færdselsuheld med dødelig udgang.

Østjyllands Politi oplyser, at man fortsat undersøger færdselsuheldet, og derfor ikke på nuværende tidspunkt kan oplyse yderligere om sagen.

:NB: