Efter flere angreb: Israels premierminister giver sikkerhedsstyrker frie tøjler

Torsdag aften blev tre israelere dræbt og flere såret, da en mandskød omkring sig i en gade fuld af barer og restauranter i Tel Aviv.

Det skriver flere internationale medier, bl.a. BBC News.

Gerningsmanden slap i første omgang væk, men efter en intens jagt som mere en 1000 soldater, politifolk og efterretningsfolk deltog i, blev han fundet fredag og dræbt i en skudveksling.

Angrebet torsdag aften var bare det seneste i en række mod israelere den seneste tid. har fået Israels og det hr nu fået Israels premierminister, Naftali Bennett, til at give de israelske sikkerhedstjenester frie tøjler:

Bennett sagde fredag morgen, at sikkerhedsstyrkerne ville have frie tøjler til at håndtere trusler:

-Der er ikke og vil ikke være grænser for denne krig. Vi giver fuld handlefrihed til hæren, Shin Bet [den indenlandske efterretningstjeneste] og alle sikkerhedsstyrker for at besejre terroren.

– Enhver morder ved, at vi vil finde dem, alle, der hjælper en terrorist, bør vide, at de kommer til at betale en høj pris, sagde premiereministeren.

Lørdag rykkede israelske sikkerhedsstyrker, ifølge Aljazeera ind i en palæstinensisk flygtningelejr i Jenin. Under aktionen blev en palæstinenser dræbt og 13 andre såret.

Den dræbte palæstinenser, var, ifølge Aljazeera, medlem af Al-Quds Brigaderne, der er den militære del af Islamisk Jihad.

.