To dømt og en varetægtsfængslet i narkosag fra Kolding-området

Justice Statue Lady Justice

I torsdags fik to mænd en straksdom og en blev varetægtsfængslet, da de blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding.

Onsdag ransagede politiet en 32-årig mands bopæl i Vamdrup og fandt 1 kg kokain, som den 32-årige og en 28-årig mand blev anholdt og sigtet for at være i besiddelse af.

Da politiet efterfølgende ransagede den 28-åriges bopæl i Kolding, ankom en tredje mand på 24 år til dennes adresse. Den 24-årige var i besiddelse af 41.000 kroner i kontanter, og erkendte overfor politiet, at han skulle købe 100 gram kokain for pengene. Det fik politiet til at ransage den 24-årige bopæl i Kolding og her blev der fundet bl.a. 4,5 kg skunk og 1,3 kg hash.

De tre mænd blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør og her blev den 28-årige idømt en straksdom på 3 år og 6 måneders fængsel for besiddel af 1 kg kokain med henblik på videresalg. Den 24-årige blev straffet med i 1 år og 3 måneder for forsøg på at købe 100 gram kokain, samt besiddelse af 4,5 kg skunk og 1,3 kg hash med henblik på delvis videreoverdragelse.

De modtog begge dommen.

Den 32-årige blev varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.