Støjberg har forladt Venstre

Inger Støjberg meddelte i dag Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, at hun meldte sig ud af partiet.

Facebook skriver Inger Støjberg blandt andet:

“Jeg har i dag med et tungt, tungt hjerte meldt mig ud af Venstre.”

og hun fortsætter:

“Det er uendeligt trist for mig, men det kan desværre ikke være anderledes.”

På Facebook langer hun efter Ellemann-Jensen og partiets ledelse på Christiansborg:

“Jeg må erkende, at jeg ikke har fået et ben til jorden i det Venstre, som Jakob Ellemann-Jensen og den nuværende Venstre-ledelse på Christiansborg står for. Jeg mener, at Venstres ledelse med Jakob Ellemann i spidsen desværre i høj fart er på vej væk fra de værdier, som jeg altid har kæmpet for, og som jeg også mener, at Venstre indtil nu har stået for. Det går ikke, at Venstre er ved at blive en politisk korrekt dårlig efterligning af Det Radikale Venstre.
Hvis Venstre igen skal være et stort parti og igen have statsministerposten, så kræver det en stram og troværdig udlændinge-politik, en politik, der får by og land til at hænge sammen, og et solidt og tillidsfuldt borgerligt samarbejde. Jeg er desværre kommet til den konklusion, at jeg ikke længere tror, vi kan komme dertil med Jakob Ellemann-Jensen som formand.
Jeg tror desværre ikke længere på, at han bliver statsminister.”

Fortsætter som løsgænger

Der har den seneste tid været spekuleret i, om Inger Støjberg kunne finde på at melde sig ind i et andet parti som Ny Borgerlige eller Dansk Folkeparti. På Facebook skriver hun dog, at hun for nu fortsætter som løsgænger.

“I den periode jeg er i nu, er det at være løsgænger efter min mening den bedste måde, jeg kan blive ved med at kæmpe for de værdier, jeg står for.”