Fire folketingsmedlemmer forlader Dansk Folkeparti

De fire folketingsmedlemmer Liselott Blixt, Karina Adsbøl, Bent Bøgsted og Lise Bech har i dag meddelt, at forlader Dansk Folkeparti.

Deres beslutning om at forlade partier sker i protest mod DF’s nye formand Morten Messerschmidt.

På sin Facebook-profil skriver Karina Adsbøl bl.a.:

-Jeg hverken kan eller vil gå på arbejde med ondt i maven, hvor arbejdsmiljøet er i bund, hvor jeg ikke kan sige tingene internt, uden bagefter at skulle blive revset for det.

og hun tilføjer:

-Ingen kan tvinge mig til, at bakke op om en formand, som lige om lidt igen skal sidde i en byret anklaget for dokumentfalsk og svindel.

Bøgsted og partiet er vokset fra hinanden

Bent Bøgsted er heller ikke tilfreds med Messerschmidts stil. På sin Facbook-side skriver han bl.a:

-Efter formandsskiftet og en længere overvejelse, set i betragtning af den nye måde Dansk Folkeparti skal ledes på, med Messerschmidts faste støtter i ledelse og administration, hvor jeg mener at den store gruppe der er imod Messerschmidts ledelsesstil og ser anderledes på, hvad vej Dansk Folkeparti skal i fremtiden, bliver skubbet til side. Ja så må jeg erkende at Jeg og Dansk Folkeparti er vokset fra hinanden, jeg kan ikke se mig selv i det projekt, dermed er der kun en løsning og det er at jeg forlader Dansk Folkeparti.

Uanstændigt

Også Lise Bech peger på arbejdsmiljøet og ny ledelsesstil som årsag til, at hun forlader Dansk Folkeparti. På Facebook skriver hun bl.a:

-Jeg er ikke pigesur eller tøsefornærmet, men nu har jeg givet det en chance i en måned med den nye ledelse og jeg må bare konstatere at det ikke fungerer.

-Jeg synes det er uanstændigt, når faglige arbejdsgange overstyres og ordførere tromles.

-Jeg vil ikke finde mig i, at der bliver råbt af ansatte og MF’ere. Og da det tilsyneladende ikke er noget der stopper, så må jeg være den der går. Det er en arbejdsplads og det er voksne mennesker der arbejder der, så kan det ikke nytte at nogen opfører sig, som om det er en børnehave.