Copenhagen Marathon aflyses

På grund af corona-krisen har arrangørne af Copenhagen Marathon valgt at aflyse løbet.

Løbet skulle være foregået den 17. maj, og dermed kommer aflysningen lidt mere end halvandet måned før, at forventede 12.000 deltagere fra ind- og udland skulle løbe gennem de københavnske gader.

-Vi ved, at aflysningen kommer til at skuffe rigtigt mange, der har trænet i flere måneder op til dette event. Men som Covid-19-udbruddet har udviklet sig i Danmark og store dele af verden over den seneste tid, er der nu ingen tvivl om, at det ikke længere vil være muligt eller forsvarligt at afholde løbet,” udtaler Dorte Vibjerg, som er administrerende direktør i Sparta, som står bag det store løb.

-Sammen med vores deltagere har vi selvfølgelig håbet på, at omstændighederne ville muliggøre, at Copenhagen Marathon kunne afvikles som planlagt. Vi har strukket os langt i det her for alles skyld, men nu hvor hele verden kæmper en hård kamp mod coronavirussen, er der ikke andet at gøre,” lyder det fra Dorte Vibjerg.

Løb næste år – eller få pengene tilbage
Alle betalende deltager vil blive tilbudt, at få overflyttet deres tilmelding til næste års løb, eller de kan få fuld refundering.

Aflysningerne omfatter også familieløbet Mini Marathon og velgørenhedsløbet Breakfast Run i Tivoli, som skulle have været afholdt dagen forinden, og her får deltagerne også deres penge tilbage.

:NB:

Skriv et svar