Aftale på plads: Fitnesscentre og svømmehaller må åbne

Exercise Health Cross Fit Gym  - milyoung23 / Pixabay

Nu bliver der åbnet op for bl.a. svømmehaller, træningscentre og legelande.

Regeringen har indgået en aftale med alle partier i Folketinget om yderligere genåbning inden for idrætten og foreningslivet – en del af den såkaldte fase 3.

Det betyder, at fra på mandag, d. 8. juni, genåbnes indendørs idræts- og foreningsliv, som ikke allerede er omfattet af åbning, samt at genåbne alle lokaler, hvor der udøves idræts- og fritidsaktiviteter, herunder spillehaller, lege- og badelande, svømmehaller og træningscentre.

-Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark. Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, siger kulturminister Joy Mogensen.

Udarbejder retningslinjer

Kulturministeriet er i gang med at udarbejde retningslinjer for de områder, der nu kan åbne. Retningslinjerne udarbejdes i dialog med sektorpartnerskaberne, herunder sundhedsmyndighederne. Retningslinjerne vil blive offentliggjort på Kulturministeriets hjemmeside snarest muligt.

:NB:

Skriv et svar