Unge overfaldt cyklist

Politiet søger vidner til et røveri torsdag aften i Brabrand.

Røveriet skete omkring kl. 20.30, da en kvindelig cyklist kom cyklende ad Silkeborgvej mod vest i Brabrand. Umiddelbart efter at kvinden havde krydset Åby Ringvej, kørte hun forbi et busstoppested, hvor der stod en gruppe på 3-4 drenge. Da hun var kommet forbi busstoppestedet, mærkede hun pludselig et kraftigt ryk i hendes skuldertaske. Der blev rykket så kraftigt i tasken, at hun væltede på cyklen. På trods af at dette holdt hun godt fast i tasken, mens gerningsmændene forsøgte, at rive den ud af hænderne på hende. Der blev revet så hårdt i tasken, at remmen gik i stykker. Herefter løb gerningsmændene fra stedet og ind i et villaområde. Kvinden fulgte efter gerningsmændene gennem flere haver og tilbage til busstoppestedet, hvor de sprang på buslinje 11 mod Harlev. Kvinden nåede ikke bussen.

Drengene signaliseres som: 12-15 år gamle, 150 – 160 cm høje og arabisk af udseende. Den ene bar en sort hættetrøje, mens en anden var iført en sort dynejakke.

Østjyllands Politi oplyser, at man har brugbare spor i sagen, men derudover søger man vidner, der i tidsrummet 20.30 – 20.45 har set noget i området omkring busstoppestedet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

:NB: