Tre mænd dømt for røveri mod guldsmed

Tre mænd i alderen 22-35 år er blevet idømt ubetingede fængselsstraffe i i en sag om røveri mod en guldsmedeforretning på Nærumvænge Torv.  Politiet formoder, at der er yderligere to personer involveret i røveriet.

Røveriet skete den 16. august i år. To mænd kom ind i guldsmedeforretningen, hvor de med økser slog hul på nogle smykkemontrer og stjal indholdet. Bagefter flygtede de fra stedet på en knallert.

Den ene, en 22-årig mand, er blevet dømt for medvirken til røveriet mod guldsmeden, mens en 35-årig har fået dom for medvirken til røveri. Den 35-årige erkendte at have deltaget i et røveri, men ville ikke erkende, at det handlede om guldsmeden på Nærumvænge Torv. Den sidste, en 27-årig mand, blev dømt for medvirken til berigelseskriminalitet. De tre mænd fik henholdsvis halvandet års fængsel, et års fængsel og 30 dages fængsel.

To af de tre mænd blev anholdt den 14. oktober, mens den tredje blev anholdt den 29. oktober. De har alle været varetægtsfængslet siden deres anholdelser og er umiddelbart efter dommene påbegyndt at afsoningen af deres straffe. 

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der er yderligere to gerningspersoner i sagen, som derfor fortsat er under efterforskning.

:NB: