To personer fundet døde

En mand i 50’erne og en kvinde i 70’erne er fundet døde på en adresse i Sæby.

Nordjyllands Politi oplyser, at man i går klokken 17.27 fik en anmeldelse om, at der var to livløse personer på adressen.

Politiet rykkede ud til stedet og har siden i går og gennem hele natten efterforsket sagen massivt, og efterforsknings-arbejdet pågår fortsat, blandt andet skal der i dag foretages retsmedicinske undersøgelser.

Ifølge efterforskningslederen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, er der ikke er noget i politiets undersøgelser, der umiddelbart tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse.

-Vi kan dog ikke udtale os konkret omkring dødsårsagen, før vores undersøgelser er færdiggjort, men der er som sagt ikke noget, der peger i retning af, at der skulle være sket en forbrydelse, siger vicepolitiinspektøren.

Stort efterforskningsarbejde fortsat i gang

Politiets efterforskningsskridt i sagen udgøres ud over retsmedicinske undersøgelser blandt andet af tekniske undersøgelser på og omkring findestedet af de afdøde personer, ligesom pårørende, naboer og andre personer afhøres til sagen.

-På den måde stykker vi et præcist billede sammen af omstændighederne før, under og efter dødsfaldene, forklarer Frank Olsen.

Der vil derfor gå et stykke tid, før dette arbejde er tilendebragt, og først når det er helt afsluttet, er politiet således i stand til at melde præcist ud omkring dødsårsag.

De nærmeste pårørende til begge afdøde er blevet underrettet.

:NB: