Sultne spritbilister snuppet i McDrive

To spritbilisters lyst til fastfood afslørede dem søndag som spritbilister.

Kort før klokken 17 kørte en 50-årige kvinde i McDrive hos McDonald’s på Viby Ringvej i Viby J.

Hun var dog ikke helt opmærksom og påkørte en anden bil, ført af en 51-årig mand, der også holdt i McDrive-køen. Påkørslen medførte kun mindre materiel skade, men den 51-årige mand mistænke, at kvinden var påvirket af spiritus og tog derfor nøglerne fra hende og politiet blev tilkaldt.

Da betjentene ankom til stedet, blev kvinden anholdt og sigtet for spirituskørsel og blev kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve.

Stort set det samme skete kort før klokken 20, denne gang i McDrive hos McDonald’s på Randersvej i Aarhus. Her var det en 51-årig mand, der kørte ad tilkørselsrampen ind til McDrive, hvor han påkørte en anden bil, ført af en 26-årig mand, der holdt stille i drivein-køen. Der skete kun mindre materiel skade.

Da politiet ankom til stedet måtte den 51-årige deltage i en alkometertest og den viste, at han havde en promille på den anden side af 2,0. Hans fik derfor både en sigtelse for spirituskørsel og fik beslaglagt sin bil med henblik på konfiskation, da kørsel med en promille over 2,0 betragtes som vanvidskørsel.