Politimand påkørt

En 16-årig ung fyr er blevet sigtet for en lang række forseelser efter han i går blev standset af politiet på en knallert.

Under en rutinepatrulje i går fik to betjente øje på en 16-årig knallertfører, der kom kørende uden hjem ad Bodøvej i Aarhus. Da den 16-årige dreng fik øje på patruljebilen, drejede han hurtigt ind ad et stisystem, og betjentene vendte bilen for at tage kontakt til drengen.

Betjentene så nu knallerten holde stille på Porsgrunnsvej, hvor han kørte op på en cykelbro og filmede patruljevognen, mens han kørte over broen.

Den ene af betjentene steg ud af bilen og stillede sig ved broen. Kort efter kom den 16-årige kørende tilbage mod broen, og betjenten råbte højt til ham, at han skulle stoppe. Det fik den 16-årige til at sænke farten men han stoppede dog ikke, men kørte i stedet med lav hastighed mod betjenten, indtil han påkørte betjenten. Det fik dem begge til at vælte om på jorden, hvor betjenten kunne iføre den 16-årige håndjern.

Den 16-årige blev sigtet for narkokørsel, besiddelse af narko, vold mod politimand, manglende brug af styrthjelm, brug af håndholdt mobil under kørslen, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for brugstyveri af knallerten.