Pas på: Falske penge i omløb i Aarhus

Østjyllands Politi går nu ud med en opfordring til butikkerne i Aarhus om at være opmærksomme efter der er fundet falske pengesedler i omløb i byen.

Onsdag fik Østjyllands Politi tre anmeldelser fra forskellige butikker i Aarhus, der havde opdaget, at nogen havde betalt med en falsk 1000-kroner seddel. 

Det ene sted var hos McDonald’s på Banegårdspladsen i Aarhus, hvor sedlen var blevet brugt i tidsrummet mellem kl. 21.00 tirsdag aften og kl. 01.00 natten til onsdag. Også hos Rema 1000 på Oddervej i Højbjerg og Rema 1000 på Frederiksgade i Aarhus havde personalet opdaget, at der var blevet betalt med en falsk 1000-krone-seddel tirsdag aften. 

De falske pengesedler får politiet til at opfordre til, at butikkerne er opmærksomme, hvis kunder ønsker at betale med en 1000-krone-seddel:

-Kig efter om sedlerne har både vandmærke, vinduestråd og skjult tråd. Vandmærket og den skjulte tråd kan ses, når sedlen holdes op mod lyset. Mærk også efter om papirtypen føles som en rigtig pengeseddel, hedder det fra politiet.