Mor og børn fundet døde

En kvinde og hendes to børn blev søndag fundet døde i deres hjem i Vejrumbro øst for Viborg.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet modtog klokken 14.26 en anmeldelse om dødfaldende og da politiet kom frem til stedet, kunne de konstantere, at der var tale om en 49-årig kvinde og hendes to børn på henholdsvis 11 og 14 år.

Det var en bekendt til familien, der fandt de afdøde og alarmerede politiet.

Politiet har hele eftermiddagen og aftenen arbejdet i området med blandt andet hundepatruljer og kriminalteknikere for at klarlægge de nærmere omstændigheder ved dødsfaldene. Politiets foreløbige efterforskning tyder på, at der ikke har været andre end kvinden og hendes to børn involveret i forbindelse med dødsfaldene.

-Vi er altid meget forsigtige med at konkludere noget for tidligt, så vi efterforsker sagen som enhver anden drabssag, hvor vi kigger i flere retninger. Vores foreløbige efterforskning tyder på, at kvinden formentlig har dræbt de to børn for derefter formodentlig at slå sig selv ihjel, men vi efterforsker som nævnt fortsat i flere retninger, fortæller vicepolitiinspektør Jim Hansen, der er leder af den centrale efterforskningsafdeling hos Midt- og Vestjyllands Politi.

En stor del af Østervangsvej i Vejrumbro er fortsat spærret af, mens politiet arbejder på stedet. Det er for tidligt at sige, hvor længe undersøgelserne vil stå på, men også mandag vil politiets efterforskere være til stede.