Mia-sagen: Politiet finder ligdele

To mænd blev i går anholdt og sigtet for drabet på Mia Skadhauge Stevn  der forsvandt efter en bytur i Jomfru Ane Gade natten mellem lørdag og søndag.

De to mænd, der begge er 36 år gamle, blev anholdt efter en intens og omfattende efterforskning. Torsdag blev de fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg, og her valgte dommeren at varetægtsfængsle den ene, mens den anden blev løsladt. Den løsladte er dog fortsat sigtet i sagen. Rettens kendelse om løsladelse er blevet anket til landsretten.

Samlet op af bil

Mia Skadhauge Stevn skiltes fra venner natten mellem lørdag og søndag efter en tur i byen i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Da hun ikke kom hjem, blev hendes pårørende bekymrede og hun blev mandag efterlyst af politiet. Samtidig gik et større efterforskningsarbejde i gang, hvor man bl.a. indhentede videoovervågningsbilleder.

I den forbindelse fandt politiet frem til, at Mia Skadhauge Stevn bevægede sig fra Jomfru Ane Gade og videre mod Borgergade og derpå ad Vesterbro mod syd, hvor hun gik på det vestlige fortov. Her blev hun, viser videoovervågning, ud for Vesterbro 99 ved supermarkedet Netto – kl. 06.09 – samlet op af en mørk bil. 

Ligdele fundet i skov – politiet søger nye vidner

Politiet har arbejdet grundigt med at undersøge forskellige lokaliteter, bl.a. de to anholdtes hjem.

Man har også været tilstede i Dronninglund Storskov, hvor man har fundet ligdele, som man formoder er Mia Skadhauge Stevn.

I forbindelse med fundet efterlyser politiet på ny vidner:

-Vi har brug for at høre fra eventuelle vidner, der har været oppe omkring Sulsted Kirkevej og Hammer Bakker i tidsrummet fra søndag d. 6. februar i tidsrummet fra kl. 06.30 – 07.30 – altså 20 minutter efter, at Mia Skadhauge Stevn blev samlet op på Vesterbro i Aalborg, siger  lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen og tiføjer:

-Derudover har vi brug for at høre fra eventuelle vidner, der har været i Dronninglund Storskov særligt i tidsrummet fra mandag 7. februar 2145 og henover midnat til tirsdag d. 8. februar kl. 0515.

Han beder om at man ringer til politiet på telefon 114, hvis man været på de pågældende steder i disse tidsrum.

-Ring hellere en gang for meget, end en for lidt, siger vicepolitiinspektøren.

Særligt efterlyser vicepolitiinspektøren oplysninger fra offentligheden om en sort Golf 2.0 TDI fra 2015 på papegøjeplader.

-Det er vores håb, at der er nogle borgere, der har set den i et af disse områder – det kunne f.eks. være en morgenløber eller en på en tur på sin mountainbike.