Mand skudt af politiet

En mand er lørdag blevet skudt af politiet i Hornslet på Djursland.

Østjyllands Politi oplyser, at man rykkede ud til stedet klokken 11.19 efter en anmeldelse om, at en knivbevæbnet mand opførte sig truende.

Da politiet ankom til stedet tog betjentene kontakt til manden, som var agressiv. Under politiforretningen afgav politiet skud mod manden, som blev ramt flere steder på kroppen.

Østjyllands Politi oplyser, at betjentene ydede livreddende førstehjælp før manden blev kørt til hospitalet. Hans tilstand betegnes som kritisk. Mandens pårørende er underrettet.

-Den uafhængige Politiklagemyndighed har overtaget sagen, som de altid gør, når politiet har affyret skud. Vi kan derfor ikke oplyse yderligere om den del af sagen for nuværende, siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.
iger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

Søger vidner

Den Uafhængige Politiklagemyndighed bekræfter, at man nu er igang me dat undersøge skudepisoden.

“Østjyllands Politi underrettede den 24. oktober 2020 kl. 12:48 Den Uafhængige Politiklagemyndighed (Politiklagemyndigheden) om en episode kort forinden, hvor en mand i forbindelse med en politiforretning i Hornslet blev ramt af skud fra politiet.”, skriver myndigheden på sin hjemmeside.

Her fremgår det også, at Den Uafhængige Politiklagemyndighed søger vidner til episoden. Eventuelle vidner kan kontakte Politiklagemyndigheden via e-mail på mail@politiklagemyndigheden.dk.

:NB: