Larm og uro i lejlighed førte politiet på sporet af stoffer

Det synes oplagt, at det kan være en god idé at holde lav profil, hvis man har noget, som man gerne vil unddrage ordensmagtens opmærksomhed – men tilsyneladende var det ikke en tanke, et par venner havde da de sent søndag aften kom op at skændes.

Østjyllands Politi oplyser, at man ved 23-tiden sendte en patrulje til en lejlighed i Randers efter en anmeldelse om, at der var voldsom larm og uro på stedet.

Da betjentene kom frem, traf de en 29-årig kvinde og en 30-årig mand uden for lejligheden. De fortalte begge, at de var venner og havde haft et større skænderi i kvindens lejlighed, men at alt nu var roligt igen.

De virkede begge påvirkede af stoffer, og betjentene fik derfor mistanke om, at der kunne være narkotika i lejligheden. Den mistanke blev bestyrket, da den 30-årige mand selv uden videre spurgte, om han ville blive sigtet, hvis betjentene fandt noget ulovligt i kvindens hjem.

Patruljen ransagede derfor lejligheden, og da de fandt en mindre mængde pot og kokain, blev både kvinden og manden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.