Kvinde fundet død – efterforskning viser hun kan være død i en ulykke

Lørdag morgen blev en 33-årig kvinde fundet død – en 29-årig mand med relation til kvinden blev anholdt, men er lørdag aften blevet løsladt igen.

Kvinden blev fundet død på en adresse i Morslet, og ifølge Østjyllands Politi, var der nogle konkrete omstændigheder, der gjorde, at politiet ikke kunne udelukke, at der var tale om et mistænkeligt dødsfald. På den baggrund blev der straks iværksat en drabsefterforskning, og i forlængelse af det blev en 29-årig mand, der har en relation til kvinden, anholdt lørdag formiddag.

Efterforskningen, herunder findestedsundersøgelsen ved retsmediciner og kriminalteknikere, har ikke fundet beviser på, at der er tale om et drab. Der er på nuværende tidspunkt meget som indikerer, at der har været tale om en tragisk ulykke. Den 29-årige mand, der var anholdt i sagen, er derfor blevet løsladt igen lørdag aften.

-Når der er nogle omstændigheder ved et dødsfald, der gør, at politiet ikke kan udelukke en kriminel handling, så efterforsker vi det som en drabssag – herunder med henblik på at sikre alle nødvendige spor og beviser. I sagen fra Mårslet kan vi på nuværende tidspunkt ikke fastlægge den endelige dødsårsag. Der har allerede her til eftermiddag været foretaget obduktion af den afdøde kvinde, med henblik på at klarlægge dødsårsagen, og på den baggrund er det vores foreløbige vurdering, at hun har været ude for en ulykke, siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Politiet er færdige med undersøgelserne på adressen i Mårslet, og alle afspærringer er ophævet igen. Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere informationer om sagen.