Kunde gik amok: Kunne ikke få de cigaretter han ville have

En kunde i Rema 1000 på Silkeborgvej i Åbyhøj gik amok, da han ikke kunne få de cigaretter han efterspurgte.

Det fremgår af politirapporten fra Østjyllands Politi.

Episoden fandt sted torsdag ved 16.30-tiden.

Den mandlige kunde var ubehagelig og truende overfor personalet og smed en chokoladebar på kassedisken og råbte, at han ikke skulle købe noget i den butik, hvorefter han gik mod udgangen.

På vej ud tog han en pakke majskiks, hvorefter medarbejderne gav ham besked om, at han skulle betale for dem. Det fik manden til at løbe ud af butikken, hvorefter et par medarbejdere fulgte efter. Uden for butikken smed manden pakken med majskiks efter medarbejderne, som han også skubbede til og truede verbalt.

Medarbejderne fulgte efter manden ad Silkeborgvej ind mod byen og kontaktede politiet. Da manden bemærkede, at medarbejderne fulgte efter ham, hev han en kniv frem fra jakkelommen og truede med, hvorefter han puttede den i lommen igen.

Den utilfredse kunde fortsatte dog med at være aggressiv over for butiksmedarbejderne, og på et tidspunkt gik han helt tæt på den ene af dem og nikkede ham en skalle, hvorefter han løb fra stedet.

Kort efter ankom politiet til stedet, og betjentene blev peget i den retning, manden var løbet i. Den 29-årige mand blev kort efter fundet på Nordrevej, hvor han blev anholdt og sigtet for vold, trusler på livet og overtrædelse af knivloven.