Hurtig motorcyklist anholdt til bryllupsfest

Lørdag eftermiddag ved 17-tiden opdagede en motorcykelbetjent fra Østjyllands Politis færdselsafdeling en motorcyklist, der kørte rundt uden hjelm. Da betjenten ville standse ham, satte han farten op og kørte med høj hastighed rundt ad forskellige stier og veje i Tilst.

Under flugten kørte han bl.a. både venstre om et helleanlæg og lavede flere vigepligtsforseelser.

På Holmstrupgårdvej gik det galt for motorcyklisten, der først kørte ind i et helleanlæg, herefter en bil og til sidst en hæk. Manden fortsatte nu flugten til fods og løb gennem flere villahaver, mens en hundepatrulje blev sendt efter ham.

Sporene efter manden førte til sidst hundepatruljen frem til en privat have, hvor der blev holdt en bryllupsfest. Her opdagede betjentene en 21-årig mand, som stak lidt ud fra de andre gæster, da han havde beskidt tøj på og en del rifter i ansigtet. Den 21-årige gik rundt mellem gæsterne og forsikrede betjentene om, at han skam ikke havde kørt rundt på motorcykel, men var en helt almindelig bryllupsgæst.

Værterne kunne dog ikke genkende manden, som ikke stod på gæstelisten, og han endte derfor med at blive anholdt og sigtet for en lang række færdselsforseelser.

Det viste sig, at motorcyklen var stjålet, så den 21-årige blev også sigtet for tyveri, og det blev også til en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash på sig.