Havde heroin, kokain, hash og piller – 41-årig dømt for narkosalg

En 41-årig mand er tirsdag blevet idømt en straksdom på fem års fængsel for salg af narkotika.

Sagen tog sin begyndelse mandag eftermiddag, da den 41-årige blev anholdt efter at være fundet i besiddelse af salgsposer med kokain og heroin, da politiets specialpatrulje var på besøg i Nåleparken på Kalkværksvej i Aarhus C.

Efter et par timers på politigården blev han låslagt igen. Men det varede ikke så længe.

For senere på aftenen kom politiet i besiddelse af nogle oplysninger om, at den 41-årige mand havde rådighed over en lejlighed i Bispehaven, hvor der muligvis befandt sig mere narkotika. Lejligheden tilhører hans 45-årige eks-kone, og da politiet kiggede forbi senere på aftenen, fandt betjentene ganske rigtigt både heroin, kokain, hash og ulovlige piller på adressen.

Herefter kørte betjentene retur til Nåleparken, hvor den 41-årige mand atter blev anholdt, og hans 45-årige eks-kone blev ligeledes anholdt i sin nye lejlighed i Trillegården. De blev begge sigtet for salg af narkotika.

Det var dog kun den 41-årige som tirsdag blev fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for at have været i besiddelse af 640,52 gram heroin, 172,05 gram kokain, 174,77 gram hash og 219 ulovlige piller.

Under grundlovsforhøret erkendte den 41-årige det hele, så retten kvitterede med en straksdom på fem års fængsel. Han blev varetægtsfængslet efter dom med henblik på afsoning