En dræbt og to såret af skud i Kalundborg

En person er dræbt og to såret i et skyderi i Kalundborg tirsdag aften.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 18.12 modtog en anmeldelse om, at der var afgivet flere skud mod tre personer ud for supermarkedet Meny på Nørre Allé i Kalundborg.

Flere politipatruljer og ambulancer blev sendt til stedet. Her blev det konstateret, at tre yngre mænd var ramt af skud. Den ene af de tre var afgået ved døden. De to øvrige blev indbragt til hospital i kritisk tilstand.

Politiet kender endnu ikke identiteten på de tre skudofre, ligesom der ikke kan gives yderligere oplysninger om de to tilskadekomnes tilstand.

Aftenen igennem har politiet været massivt til stede i området, hvor der er iværksat en omfattende efterforskningsindsats, herunder en række tekniske undersøgelser, der forventes at ville vare natten igennem.

Politiet kender endnu ikke identiteten på de tre skudofre, ligesom der ikke kan gives yderligere oplysninger om de to tilskadekomnes tilstand.

Brændende varebil

Klokken 18.26 modtog politiet en anmeldelse om en brændende varebil på Eskebjergvej i Kalundborg.

Da det ikke kan udelukkes, at den brændende bil kan have relation til drabet på Nørre Alle, hører politiet meget gerne fra vidner, der måtte have observeret noget mistænkeligt eller usædvanligt omkring Eskebjergvej i løbet af dagen, ligesom vi naturligvis også meget gerne vil høre fra vidner, der har gjort observationer i området omkring Nørre Alle før, under eller efter drabet kl. 18.12. Oplysninger kan gives til politiet på telefon 114.