Butiksmedarbejder sigtet: Solgte hash til kunder i forretningen

Torsdag eftermiddag holdt specialpatruljen fra Østjyllands Politi en butik i Aarhus C under observation, da de havde mistanke til, at der blev solgt stoffer fra stedet. 

Mens de civilklædte betjente befandt sig tæt på butikken, fik de standset tre personer, som alle havde noget hash eller skunk på sig efter at have været inde i forretningen. De oplyste, at de havde købt det i butikken, som betjentene herefter aflagde et besøg. 

Bag disken stod en 42-årig mandlig medarbejder, som sagde, at han ikke kendte noget til salg af hash. 

Man da betjentene visiterede ham, fandt de en klump hash og nogle tusinde kroner i kontanter. Desuden blev der i butikken fundet salgsposer, der svarede til dem, som de tre kunder havde haft hashen i, da de blev standset. 

Den 42-årige forklarede, at kasseapparatet var i stykker, og at det var derfor han gik rundt med så mange kontanter i lommen. Den forklaring købte betjentene dog ikke, og medarbejderen blev derfor anholdt og sigtet for salg af hash. 

De tre kunder, der havde været i butikken, blev alle sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Blandt kunderne var blandt andet en 16-årig dreng, som også blev sigtet for at være i besiddelse af en peberspray.