Brand i lejlighed

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Onsdag eftermiddag ved 15-tiden blev politi og brandvæsen kaldt til en brand i en lejlighed på 2. sal på Astridsvej i Brabrand.

Det var en beboer i en anden lejlighed, som havde bemærket, at der lugtede af røg, hvorefter han gik ud på altaen og konstaterede, at røgen kom fra en lejlighed, som lå skråt under hans egen.

Beboeren bankede på dørene til de omkringliggende lejligheder, men traf ingen hjemme, hvorefter han selv løb ud af bygningen og ringede efter brandvæsnet.

Da politiet ankom til stedet, blev alle lejlighederne fra 3. til 8. sal evakueret, mens slukningsarbejdet stod på.

Efter ca. tyve minutter var branden slukket, men den havde medført omfattende brand- og sodskader i hele lejligheden. Ifølge politiet var ingen personer kommet til skade som følge af branden. Lejlighedens beboer var ikke til stedet, men blev kontaktet og vejledt i forhold til genhusning. Årsagen til branden er endnu ikke fastlagt.

Klokken 01.10 natten til torsdag modtog man en ny anmeldelse om, at der ulmede ved den lejlighed, hvor der tidligere havde været brand. Det viste sig dog, at der blot var tale om lidt røg, og det blev hurtigt slukket.