Betjente var tricktyve

En 88-årig mand blev mandag kl. 21.58 udsat for tricktyveri i sit hjem på Klokkerbakken i Aarhus V.

Manden har forklaret til politiet, at han kl. ca. 21.30 var gået ind i sin spisestue, hvor han kunne se, at der var trukket en masse ting ud fra skabet, og han ringede derfor til sin datter for at fortælle hende, at han formentlig havde haft indbrud.

Ca. 10 minutter senere ringede det på hans dør, og da han åbnede stod der to ukendte mænd, som oplyste, at de kom fra politiet. Den 88-årige mand bad om at se noget ID, og de to mænd viste et kort med noget rødt skrift, hvor der måske stod ”college”, og den ældre mand syntes ikke det så helt rigtig ud.

De to mænd var dog så anmassende, at det lykkedes for dem at skubbe den ældre mand ind i huset og ind i spisestuen, hvor den ene afledte ham, mens den anden stjal nogle værdier. Kort efter ringede mandens datter på døren, og da den ældre mand gik ud for at åbne, stak de to mænd af fra stedet via havedøren i stuen.

De to mænd beskrives som:

A: Mellemøstlig af udseende, ca. 30 år gammel, ca. 180 cm høj og spinkel af kropsbygning. Han var mørk i huden og med sort, kort hår
Var iført en sort trøje med hvid tekst. Talte dansk

B:Mellemøstlig af udseende, ca. 30 år gammel. Ca. 180 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han var mørk i huden og med sort, kort hår
Havde et stort sort fuldskæg. Var iført sort tøj. Talte dansk.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set de to personer i området ved Klokkerbakken i Aarhus V omkring kl. 22 mandag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.