Aggressiv kvinde sigtet for vold og røveri

En 32-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet, sigtet for bl.a. røveri og vold mod tre kvinder.

Natten mellem fredag og lørdag skabte den 32-årige kvinde postyr på Lille Torv i Aarhus hvor hun, ifølge politiet, havde en aggressiv adfærd over for flere forbipaserende. Hun så sig også sur på en gruppe veninder, som var i byen og det blev til tumult mellem hende og gruppen. Under tumulten slog den 32-årige tre af kvinderne og forsøgte at tage en taske fra den ene af kvinderne.

skabte postyr på Lille Torv og havde en aggressiv adfærd over for flere forbipasserende. Herunder så hun også sur på en gruppe veninder, som var i byen. Det blev til tumult mellem den 32-årige kvinde og gruppen, hvorunder at den 32-årige slog tre af kvinderne, samt forsøgte at tage en taske, fra en af kvinderne. Det endte med, at kvinderne blev adskilt af flere forbipasserende på stedet og den 32-årige kvinde stak af fra stedet, medbringe en anden taske fra venindegruppen.

Kort tid efter blev den 32-årge anholdt af en politipatrulje.

Politiet har ved gennemgang af videoovervågning på stedet, konstateret, at der har været flere episoder, hvor den 32-årige har fat i flere andre personer i nattelivet. 

Hun blev senere lørdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for sigtet for tre tilfælde af vold, et forsøg på røveri og et fuldbyrdet røveri. Ved grundlovsforhøret blev den 32-årige varetægtsfængslet til den 31. august.

Politiet vil ikke afvise, at der kan komme flere sigtelser mod hende.