Ældre par fundet dræbt i deres hjem

Torsdag aften blev en 84-årig mand og en 78-årig kvinde fundet dræbt i deres fælles hjem. Politiet formoder, at manden har skudt sin samlever og efterfølgende sig selv.

Østjyllands Politi oplyser, at man torsdag kl. 17.42 via 112 modtog en anmeldelse om, at to personer var blevet fundet døde på en adresse i Glesborg.

Da politiet kom frem, fandt de den 78-årige og den 84-årige, der begge var afgået ved døden. På adressen blev der desuden fundet et gevær.

-Vi har intensivt efterforsket hele aftenen og natten. Vi har gennemgået adressen minutiøst og foretaget omfattende teknisk undersøgelse af gerningsstedet og alt i vores efterforskning peger lige nu i retning af, at den 84-årige dræbte sin samlever og efterfølgende tog livet af sig selv, siger politiinspektør Brian Voss Olsen, der dog understreger, at det ikke er en endelig konklusion. 

Politi oplyser, at de pårørende er underrettet.  

-Vi mangler fortsat svar på de tekniske undersøgelser og obduktionerne, før vi kan sige noget med sikkerhed. Men der er lige nu intet, der tyder på, at der skulle have været en tredje person involveret, siger Brian Voss Olsen. 

Østjyllands Politi vil også i dag arbejde på gerningsstedet i Glesborg.