DFDS starter rute mellem Frederikshavn og Oslo

Oslo-færger

DFDS har besluttet at åbne en ny rute mellem Frederikshavn og Oslo den 25. juni.

Den nye rute vil blive betjent af DFDS’ Oslobåde Pearl Seaways og Crown Seaways, der fremover vil anløbe Frederikshavn under sejladsen mellem København og Oslo.

Der vil ikke blive tilbudt rejser udelukkende mellem København og Frederikshavn. Der vil således reelt være tale om to ruter.

DFDS oplyser, at der planlægges daglig afgang fra København kl 14:00 og fra Frederikshavn kl. 23:30 med ankomst i Oslo kl. 9:00.

Der vil være daglig afgang fra Oslo kl 12:00 med ankomst i Frederikshavn kl 22:00 og i København kl. 9:00.

-Det bliver en stor dag for DFDS og vores medarbejdere, når vi igen kan byde velkommen til passagerer, der rejser mellem Danmark og Norge for at komme på ferie i egen bil eller campingvogne, benytte deres sommerhuse, hoteller eller blot nyde en rejse til søs. Og det er naturligvis en særlig glæde for os at genoptage DFDS’ sejlads mellem Frederikshavn og Oslo efter 46 års fravær, siger Torben Carlsen, CEO i DFDS.

-Vi håber og tror, at ruteåbningerne får en positiv betydning for turismen og handelen i de tre byer og regionerne omkring dem, og vi ser også frem til igen at kunne servicere vores fragtkunder og deres lastbiler, trailere eller andet gods på de to ruter, siger Torben Carlsen.

Skriv et svar