Mand fundet død – 38-årig efterlyses i sagen

Tirsdag formiddag blev en mand fundet død i et rækkehus på Lupinsens Kvarter i Herning. Politiet formoder, at manden er dræbt og efterlyser en 38-årig mand.

Midt- og Vestjyllands Politi fik kort før kl. 9.00 en henvendelse fra en borger om, at vedkommende ikke kunne komme i kontakt med en bekendt, en 51-årig mand. En politipatrulje blev sendt til den 51-åriges bopæl og den 51-årige omkommet.

Omstændighederne omkring liget resulterede i, at politiet efterforskede dødsfaldet som mistænkeligt og iværksatte straks afspærringer og undersøgelse af findestedet.

Politiet formoder, der er tale om et drab, og den indledende efterforskning peger på, at en 38-årig mand spiller en rolle i sagen. Politiet efterlyser derfor denne mand.

Der vil aftenen og natten igennem fortsat være politi og hjemmeværn til stede i området ved Lupinens Kvarter med henblik på yderligere undersøgelser og afspærring af findestedet.

Efterlyser mand

I forbindelse med sagen efterlyser politiet den 38-årige Sam Alimalayeri. Politiet oplyser, at man endnu ikke kan komme hans rolle i dødsfaldet nærmere.

Sam Alimalayeri beskrives som 157 cm høj, almindelig af bygning og med kort mørkt hår. Han formodes at være iført sort- eller blå-stribet sommerhat, mørkeblå jakke, grønne bukser, sorte NIKE-sko og har formentlig skægstubbe. Håret stikker ud under hatten.

Borgere, der ser Sam eller ved hvor han befinder sig skal ringe til politiet på tlf. 114. Borgerne skal ikke selv tage kontakt til ham, oplyser politiet.

:NB:

Skriv et svar