Ramsløgspesto

Her i foråret kan man finde Ramsløg voksende vildt i den danske natur, og det er en lækker spise f.eks. til at lave pesto af.

Du skal bruge:

100 g ramsløg
50 g persille (kan undværes, brug i så fald en smule mindre olie)
50 g solsikkekerner
50 g parmesan ost
2-2,5 dl olivenolie

Sådan gør du:

1) Skyld ramsløgene og persillen godt.

2) Rist evt. solsikkekernerne (giver en dejlig smag når de er ristet)

3) Riv parmesan osten.

4) Bland alle ingredienserne – undtaget olie – i en blender/foodprocessor eller i en skål og brug en stavblender. Tilsæt olien lidt af gangen til du får den ønskede konsistens.

5) Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.

Serveringsforslag

Server pestoen til nybagt brød eller sammen med kogt pasta i stedet for kødsovs.

More From Author

Mand anholdt: Hostede politibetjent i ansigtet

Corona Covid  Virus Coronavirus

Kina: Højeste antal nye smittede i over en måned

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *