Milliardærfrue forsvandt – nu er hendes mand anholdt

Norsk politi anholdt i går Mangemilliardæren Tom Hagen, hvis hustru har været forsvundet siden 31. oktober 2018.

Den dag kom Tom Hagen hjem og fandt en seddel med et krav om en løsesum på knap 70 millioner, som skulle betales i kryptovaluta.

Sagen blev efterforsket som kidnapning og man gik meget stille med dørene. Først i januar sidste år kom det frem, at Anne-Elisabeth Hagen var forsvundet.

Milliardærfruens forsvinden har siden fået stor opmærksomhed i både de norske og udenlandske medier. Også herhjemme, har medierne flittigt skrevet om sagen.

I løbet af efterforskningen har norsk politi ladet blikket falde på Tom Hagen og tirsdag morgen blev han anholdt på vej arbejde.

På et pressemøde efter anholdelsen oplyste efterforskningsleder Tom Brøske, at politiet ikke længere efterforsker sagen som en kidnapning.

I stedet er det nu politiets opfattelse, at der hverken har været tale om bortførelse, eller forhandling om løsepenge. Politiet mener, at det hele har været planlagt vildledning.

Mistanken mod Tom Hagen er blevet styrket under efterforskningforløbet efterhånden som andre teorier om Anne-Elisabeth Hagens forsvinden er blevet afvist.

Man har endnu ikke fundet et evt. lig i sagen, men Tom Hagen er alligevel sigtet for drab eller medvirken til drab på sin hustru.

I dag skal tingsretten i Oslo tage stilling til, om han skal varetægtsfængsles.

Tom Hagen nægter sig skyldig.

Skriv et svar