Ung mand dræbt af skud

En 22-årig mand er afgået ved døden efter han tirsdag eftermiddag blev ramt af flere skud i et boligområde i Brøndby.

Københavns Vestegns Politi modtog klokken 13.13 anmeldelse om, at en person var blevet ramt af skud i boligområdet Hallingparken ud for nr. 2.

Flere politipatruljer blev sendt til stedet, hvor det hurtigt kunne konstateres, at en 22-årig mand var alvorligt såret af flere skud, og han blev derfor med det samme bragt på hospitalet med ambulance. Efterfølgende blev den unge mand erklæret død på hospitalet. De pårørende er underrettet.

Vidner her set to personer løbe fra stedet umiddelbart efter skyderiet. Den ene beskrives som 170-180 cm høj, under 30 år og ikke etnisk dansk af oprindelse. Personen var iført mørkt tøj.

I forbindelse med efterforskningen, er en person anholdt, og politiet er nu i gang med at afklare hans rolle i sagen.

-Det er endnu alt for tidligt at sige om der kan være en forbindelse mellem denne skudepisode, og de andre skyderier, der har været i Københavnsområdet de sidste uger – men det indgår naturligvis i den fortsatte efterforskning, siger politidirektør Kim Christiansen.

-At skyde sådan i et beboelsesområde er fuldstændig uacceptabelt og vi har sat massivt ind for at stoppe gerningsmændene og strafforfølge dem, siger politidirektør Kim Christiansen.