Mistænkeligt dødsfald – mand anholdt

Nordjyllands Politi efterforsker fredag et mistænkeligt dødsfald i Brønderslev.

Politiet blev ved 5-tiden i morges kaldt ud til en adresse i Brønderslev, fordi en 75-årig kvinde kl. ca. 04 havde pådraget sig et alvorligt hovedtraume i forbindelse med et muligt fald. Kvinden var efterfølgende blev transporteret til sygehuset i en ambulance, og her afgik hun senere ved døden som følge af de skader, hun havde pådraget sig. 

-Da vi kom frem til stedet og påbegyndte vores arbejde, vurderede vi, at omstændighederne omkring dødsfaldet skal undersøges nærmere – og derfor undersøger vi sagen som det, vi kalder for et mistænkeligt dødsfald. Vores videre efterforskning skal nu klarlægge præcist, hvad der er sket før, under og efter dødsfaldet, forklarer vicepolitiinspektør Niels Kronborg, der oplyser, at der var et familiemedlem – en mand på 54 år – til stede på adressen, da det mulige fald skete.

-Denne person er anholdt som led i efterforskningen, men vi kan ikke udtale os nærmere om dødsfaldet og den efterfølgende anholdelse, før vores undersøgelser har belyst sagens omstændigheder nærmere, fastslår vicepolitiinspektøren.